Laat je kind veilig zwemmen met een puddle jumper

Met een puddle jumper laat je je kind op een veilige manier zwemmen. Maar wat is een puddle jumper en wat zijn de voordelen? Uiteraard wil je een goede Puddle Jumper kopen. Maar waar moet je op letten? Je leest het in dit artikel.

Wat is een puddle jumper?

Een puddle jumper is eigenlijk gewoon een zwemhulpmiddel voor kleine kinderen. Het handige van een puddle jumper is dat het je kind veel veiligheid biedt, maar ook veel bewegingsvrijheid. Het is gemaakt van duurzaam en comfortabel materiaal.

Wat zijn de voordelen?

De puddle jumper heeft vele voordelen, hieronder vind je de belangrijkste:

  • De puddle jumper heeft drijvers op de buik, zo kan je kindje niet met zijn/haar hoofdje onder water komen. Zelfs als je kindje in water springt of valt.
  • De puddle jumper is gemaakt van schuim, je hoeft hem dus niet op te blazen. Ook hoef je niet bang te zijn dat er een gat in komt.
  • Standaard zwembandjes kunnen sporen/lichte schaafplekken achterlaten op de armen van je kindje. Door het materiaal van een puddle jumper heb je hier dan geen last meer van.
  • De puddle jumper heeft een verstelbare gesp aan de achterkant. Zo trek je het zwemvest binnen een paar seconden bij je kindje aan.
  • Ze zijn verkrijgbaar in leuke printjes.
  • Puddle jumpers drogen snel.

Wil je een goede Puddle Jumper kopen? Neem dan even een kijkje op: zwembandjes.nl.

Leer je kind op een veilige manier zwemmen

Op deze manier leer je je kind op een veilige manier zwemmen:

1: Ga vaker met je kind zwemmen

Heb je kleine kinderen en wil je dat ze vroeg leren zwemmen? Neem ze dan vaker mee naar het water en laat ze erin spelen. Op die manier raken ze sneller gewend aan het water en gaat het leren zwemmen een stuk makkelijker.

2: Laat ze oefenen

Een goede manieren om je kind leren te zwemmen, is door ze simpele oefeningen laten te doen. Laat je kind bijvoorbeeld aan de zwembadrand hangen. Is je kind al iets ouder? Dan is het leuk om iets op de bodem te leggen en je kind het te laten oprapen.

3: Drijven op de rug

Is je kind al wat ouder en meer gewend aan het water? Dan kan je beginnen met ze te laten drijven op de rug.

Tip: Zorg ervoor dat je altijd dichtbij bent als je je kind gaat leren zwemmen.


Dit artikel wordt u aangeboden door een adverteerder. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave. Mocht je ideeën met ons willen delen over deze vorm van adverteren, dan horen wij dat graag. Hierover kun je met ons in gesprek via  Adverteren.


 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,251VolgersVolg
- advertentie -