Meer financiële ruimte door verkopen en terughuren van je woning

Ben je op zoek naar meer financiële ruimte om je dromen waar te maken? Wil je op wereldreis of wil je eerder stoppen met werken? Sparen en beleggen in aandelen levert niet zoveel op. Investeren in stenen is veel lucratiever. Je haalt meteen rendement uit de huuropbrengsten en als je op termijn je beleggingspand wilt verkopen, kan je hier ook nog een mooie winst mee halen als de huizenprijzen verder stijgen.

Tips voor het verkopen van je huis

Heb je besloten om je beleggingspand te verkopen? Zorg ervoor dat jouw pand eruit springt tussen het aanbod. De buitenkant van je woning en de tuin zijn goed onderhouden en je hebt eventuele kleine reparaties verricht aan zowel de buitenkant als de binnenkant van het huis. Binnen is het opgeruimd en persoonlijke spullen berg je zoveel mogelijk op. Laat foto’s maken door een professionele fotograaf, want de meeste mensen zijn visueel ingesteld en kijken eerst naar foto’s en dan pas naar de omschrijving van de woning. Social media kan je goed gebruiken om je huis onder de aandacht te brengen.

Je verkochte huis terughuren: hoe werkt dat?

Je woning verkopen en er zelf in blijven wonen? Voor veel mensen is dit nog een onbekend fenomeen. Je huis verkopen en terughuren geeft je extra financiële ruimte, zeker als je een behoorlijke overwaarde hebt op je woning. Ga je een nieuwe levensfase in na een scheiding, een pensioen of heb je emigratieplannen? Je huis vast verkopen, maar er nog wel blijven wonen kan een hoop rust geven. Als je toe bent aan de volgende stap hoef je alleen nog maar de huur op te zeggen.


Dit artikel wordt u aangeboden door een adverteerder. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave. Mocht je ideeën met ons willen delen over deze vorm van adverteren, dan horen wij dat graag. Hierover kun je met ons in gesprek via  Adverteren.


 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,253VolgersVolg
- advertentie -