Houd je website veilig met WordPress onderhoud

Online veiligheid is een steeds vaker terugkerend onderwerp in het nieuws. Regelmatig lees je dat bedrijven gehackt worden en niet meer bij hun gegevens kunnen. Bedrijven moeten dan gedwongen kiezen tussen een groot bedrag geld betalen of nooit meer bij hun gegevens kunnen. Ook de politie kan hierin vaak niets betekenen. Je staat er dus alleen voor. Je kunt zulke situaties beter voorkomen.

Nu zal jouw WordPress website wellicht niet direct een groot doelwit zijn van hackers. Je website is waarschijnlijk van een kleiner formaat en je bent misschien ook niet zo afhankelijk van je website. Toch moet je de veiligheid van jouw WordPress website niet onderschatten. Het is zeer waarschijnlijk dat jouw WordPress website gebruik maakt van third party plugins en thema’s. Dit is software die niet van WordPress zelf is maar ontwikkeld wordt door externe partijen.

Het is zeker niet slecht om third party plugins te gebruiken. Het is een logische keuze om gebruik te maken van de mogelijkheden die er zijn met WordPress. Alleen moet je er wel rekening mee houden dat als je een plugin installeert, je afhankelijk bent van de ontwikkelaars die deze plugin geschreven hebben. Kijk dus goed of dat de plugin mee ontwikkelt met de updates van WordPress. Als dit niet gebeurt zal je website na loop van tijd steeds kwetsbaarder worden voor hackpogingen.

Het is dus goed om je WordPress website up to date te houden. Hiermee voorkom je dat je de software op je website verouderd raakt en kwetsbaar wordt voor potentiële hackers en bots. Het onderhouden van je WordPress website moet dagelijks gebeuren. WordPress ontwikkelt zich namelijk voortdurend verder. Wij snappen dat je als ondernemer daar niet de tijd voor hebt. Wij bieden daarom een WordPress onderhoud dienst aan. Je hoeft je dan geen zorgen meer te maken over de veiligheid en techniek van de website. Dat regelen wij voor je.


Dit artikel wordt u aangeboden door een adverteerder. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave. Mocht je ideeën met ons willen delen over deze vorm van adverteren, dan horen wij dat graag. Hierover kun je met ons in gesprek via  Adverteren.


 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,251VolgersVolg
- advertentie -