Politie doorzoekt woning van kennis moordverdachte Minh Nghia Vuong (49) Pegasusweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie is maandagavond 30 januari in de zoektocht naar de 49-jarige voortvluchtige moordverdachte Minh Nghia Vuong een woning aan de Pegasusweg in Rotterdam-Alexander binnen gevallen. Helaas werd hij daar niet aangetroffen.

Het ging om een woning uit de kennissenkring van de moordverdachte. Een zwaarbewapend politieteam viel de woning binnen. Hij werd er niet aangetroffen.

- Advertisement -

De moordverdachte wordt gezocht voor het doodschieten van zijn 66-jarige ex-schoonmoeder en zijn 38-jarige ex-vriendin. Dat deed op een parkeerplaats van een winkelcentrum in Zwijndrecht. Zijn ex-vriendin ligt nog altijd ernstig gewond in het ziekenhuis.

Lees ook: Moeder overleden na schietpartij op parkeerplaats winkelcentrum in Zwijndrecht, dochter zwaargewond

De politie heeft het team dat zoekt naar de verdachte opnieuw uitgebreid. Justitie heeft een beloning van 30.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip.

Met alle invallen lijkt het erop dat de moordverdachte in de deelgemeente Prins Alexander een groot netwerk heeft. Eerder vielen agenten woningen in Ommoord binnen en werd één van de vluchtauto’s aangetroffen in Zevenkamp.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd