De beste duurzame transportmachines voor jouw onderneming

Heb je een industriële onderneming of werk je in de landbouw? Je kan niet zonder transportmachine om je materialen en goederen te transporteren. Door te kiezen voor de juiste transportmachines verlopen de processen in jouw onderneming sneller en efficiënter en kan je met minder mensen meer bereiken. Bovendien stel je je medewerkers met transportmachines in staat veiliger te werken. Als je dan ook nog eens kiest voor duurzame machines, lever je een belangrijke bijdrage aan een groenere wereld.

Duurzaamheid in de transportwereld

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Ook bij het interne transport kies je voor duurzame transportmiddelen. Het is niet alleen een keus die je voor jezelf maakt, omdat jij groener wilt werken, ook je klanten vragen hiernaar. Als bedrijf kan je veel meer impact hebben dan als particulier, omdat je verbruik van bijvoorbeeld fossiele brandstoffen groter is. Door te kiezen voor een heftruck elektrisch, een elektrische stapelaar of een elektrische palletwagen maak je een groot verschil. Je kiest voor CO2-neutraal werken waarbij je geen schadelijke stoffen uitstoot. Bovendien heeft werken met elektrische transportmachines nog meer voordelen. Je bespaart op je brandstof- en onderhoudskosten, omdat het opladen van een transportmachine vele malen goedkoper is dan brandstofkosten. Zeker als je gebruikmaakt van duurzame energie van bijvoorbeeld zonnepanelen. Reguliere machines kunnen nogal wat lawaai produceren. De stilte die jouw medewerkers ervaren bij het werken met een elektrische transportmachine zullen zij zeker waarderen.

De transportmachines helpen je bedrijf verder

Duurzame transportmachines zijn de toekomst. Deze transportmachines doen zeker niet onder voor transportmachines die fossiele brandstoffen gebruiken. Zo hebben de elektrische heftrucks minder bewegende onderdelen in hun aandrijving waardoor minder onderdelen kunnen slijten. De onderhoudskosten zijn daardoor lager. Met de elektrische pallet truck verplaats je goederen en materialen snel en efficiënt. Deze pallet trucks zijn veelzijdig en kunnen voor allerhande taken in allerlei omgevingen ingezet worden. Deze machines bevatten de nieuwste lithium-ion-accu’s. Deze oplaadbare batterijen zijn relatief laag van gewicht, hebben een lange levensduur en kennen een hoge energiedichtheid. De batterijen zijn milieuvriendelijk, omdat ze geen giftige stoffen zoals kwik en cadmium bevatten. Ook hebben deze batterijen als groot voordeel dat je ze tijdens een pauze even snel een stukje kunt opladen. Na de pauze ga je vervolgens weer ongestoord aan de slag. Als je vaak grote lasten moet dragen, zijn elektrische transportmachines een slimme investering.

Het aanbod aan elektrische transportmachines blijft groeien

De vraag naar milieuvriendelijke transportmachines stijgt en daarmee neemt ook het aanbod toe. Bovendien staat de techniek niet stil en is er steeds meer mogelijk. De machines worden veelzijdiger waardoor ze in meer situaties te gebruiken zijn. Elektrische pallet trucks zijn sneller dan handmatige trucks waardoor je in minder tijd meer gedaan krijgt. Voor de kosten hoef je het tegenwoordig niet meer te laten. De voordelen zie je terug op je maandelijkse energierekening en ook in onderhoudskosten ben je vele malen voordeliger uit. Laat je verrassen door de mogelijkheden van duurzame transportmachines.


Dit artikel wordt u aangeboden door een adverteerder. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave. Mocht je ideeën met ons willen delen over deze vorm van adverteren, dan horen wij dat graag. Hierover kun je met ons in gesprek via  Adverteren.


 

- Advertisement -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,277VolgersVolg