Buitenverwarming wanneer het koud is

Niets is beter dan een prachtige zomerdag. Overdag ben je lekker buiten of zit je aan het zwembad en ’s avonds kun je nog uren buiten zitten met een wijntje. Totdat het dan toch wat fris wordt. Niet getreurd, bij Bromic kun je terecht voor buitenverwarming, zodat je zelfs op minder warme dagen lekker lang buiten kunt zitten.

Buitenverwarming

Om ook als het buiten wat minder warm is nog lekker van de buitenlucht te kunnen blijven genieten, is het slim om buitenverwarming aan te schaffen. Zo kun je zelfs midden in de nacht nog buiten zitten en kun je ook al aan het begin van de lente lekker naar buiten. Als je je buitenruimte wilt verwarmen, zijn er verschillende opties. Zo kun je kiezen voor heater of infrarood verwarming.

Heaters

Er zijn veel verschillende soorten terrasverwarming. Vooral heaters zijn erg populair. Dit zijn elektrische verwarmingen die je aan een muur, plafond, overkapping of balkon ophangt. Terrasheaters kunnen erg veel warmte afgeven. Wel is het vaak noodzakelijk om redelijk dicht bij de verwarming in de buurt te blijven. Bovendien zijn de heaters in verschillende maten verkrijgbaar en zijn deze over het algemeen niet heel duur.

Ook zijn er gasheaters om je terras, balkon of tuin te verwarmen. Ook deze zijn eenvoudig op meerdere oppervlakten te plaatsen en geven veel warmte af. Wel zijn deze vaak wat duurder dan elektrische heaters.

Tegenwoordig bestaan er ook Smart Heaters. Deze hebben een gerichte verwarming en kunnen snel opwarmen. Smart Heaters zijn eenvoudig te bedienen met een bedieningspaneel.

Infrarood verwarming

Een misschien wat minder bekende manier van buitenverwarming, is een infrarood verwarming. Er bestaan zelfs mobiele infrarood verwarmingen die je eenvoudig kunt verplaatsen. Je kunt de verwarming dus precies plaatsen waar jij dat wilt.

Een infrarood verwarming geeft infrarood straling af. Je hebt zo het idee dat je warmte van de zon ontvangt. De warmte is daarom ook altijd op de perfecte temperatuur.

Het grote voordeel van een infrarood verwarming is dat deze gerichte warmte afgeeft, waardoor je energie bespaart.

Een infrarood verwarming is redelijk groot, dus niet altijd geschikt voor elk balkon. Voor een grote tuin is de verwarming daarentegen perfect. Als je meerdere terrasjes in de tuin hebt, kun je de infrarood verwarming eenvoudig met je meeslepen.

Wat zijn de voordelen van een buitenverwarming?

Hoewel de populariteit van buitenverwarming toeneemt, is nog lang niet iedereen voorzien van een buitenverwarming. En dat terwijl een buitenverwarming veel voordelen biedt.

Wie wil nu niet eindeloos buiten kunnen blijven kletsen met vrienden, een wijntje drinken aan het zwembad of in februari bij de eerste zonnestralen al de hele middag buiten zitten? Niet alleen zorgt buitenverwarming ervoor dat je het niet koud hebt, ze bieden ook een hoop gezelligheid. De verwarmingen geven de perfecte warmte af, waardoor je het hele jaar door het gevoel hebt in de zon te zitten, zelfs ’s avonds.

Kijk naar de producten van Bromic als je op zoek bent naar een buitenverwarming, die niet alleen de perfecte warmte biedt, maar ook nog eens lang mee gaat. De buitenverwarming zijn bestendig tegen weer en wind en zal je oneindig veel plezier bezorgen.


Dit artikel wordt u aangeboden door een adverteerder. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave. Mocht je ideeën met ons willen delen over deze vorm van adverteren, dan horen wij dat graag. Hierover kun je met ons in gesprek via  Adverteren.


 

- Advertisement -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,277VolgersVolg