zaterdag, april 17, 2021
3.9 C
Rotterdam
zaterdag 17 april 2021
Advertorial Blijf thuis klusje! Behangen!

Blijf thuis klusje! Behangen!

-

Blijf thuis klusje! Behangen!

- Advertisement -
- Advertisement -

Wil je jouw muur voorzien van een nieuw behang? Dan doe je er goed aan je eerst te oriënteren op de mogelijkheden. Waarschijnlijk ben je al voorzichtig begonnen met het zoeken. Je ontdekt in dat geval al snel genoeg dat er talloze mogelijkheden zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld allerlei verschillende stijlen. Om jou enigszins op weg te helpen, vertellen we je hieronder welke soorten behang er allemaal zijn. 

Gekleurd behang en behang met print
Behang is er vandaag in allerlei verschillende stijlen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een industrieel behang. Deze behangstijl is ideaal wanneer je gekozen hebt voor de industriële stijl in huis. Je kunt echter ook kiezen voor een houtbehang of steenbehang. En zo zijn er nog talloze opties. Denk bijvoorbeeld aan barokbehang, trendy behang, bloemenbehang, pip studio behang, rozenbehang, streepbehang, uni behang, klassiek behang, retro behang en ga zo maar door. 

Ben je fan van een bepaalde tekst of spreuk? Ook dan vind je ongetwijfeld een behangstijl die bij jou past. Je kunt vandaag de dag namelijk behang kiezen met verschillende teksten erop. Tot slot heb je natuurlijk ook nog keuze uit allerlei kleuren.

Glasvliesbehang
Veel Nederlanders kiezen tegenwoordig voor glasvliesbehang. Dit is een wit behang dat vaak een net zo strak effect geeft als stucwerk. Doordat deze behangstijl een effen kleur heeft, is het behang makkelijk aan te brengen. Ben je geen fan van de kleur wit? Geen probleem, want je kunt dit namelijk makkelijk over verven. Je hoeft dus niet eerst het hele behang van de muur te halen wanneer je jouw muur een ander kleurtje wilt geven. 

Ontwerp jouw eigen behang!
Zoek je naar behang maar kun je eigenlijk geen geschikte stijl vinden? Dan betekent dit niet dat je het idee om jouw muur te behangen direct moet laten varen. Je kunt namelijktegenwoordig zelf behang ontwerpen. Hoe dit in zijn werk gaat? Je hoeft hiervoor eigenlijk alleen maar de afmetingen van de muur te bepalen, een foto te uploaden en de uitsnede door te geven. Vervolgens wordt het behang voor jou geprint en meestal na ongeveer een week thuis afgeleverd.

Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Laatste nieuws

143 bekeuringen bij grootschalige politieactie Rotterdam Ommoord op slot

Rotterdam - Bij een grootschalige verkeerscontrole in Rotterdam Ommoord zijn vrijdag 143 bekeuringen uitgeschreven. Het betrof een controle gericht...

Jongen (16) zwaargewond na ontploffing Rietgors Barendrecht

Barendrecht - Een 16-jarige jongen is vrijdagmiddag op de Rietgors zwaargewond geraakt toen er in de buurt van zijn...

Overval door middel van babbeltruc Eikenlaan Spijkenisse

Iets na 19:30 uur heeft er in woonzorgcentrum de Serreburgh aan de Eikenlaan in Spijkenisse een woningoverval plaatsgevonden door...

Forse schade na brand in keuken Leeuwerikstraat Bleiswijk

Bleiswijk - In een woning aan de Leeuwerikstraat in Bleiswijk heeft vanmorgen korte tijd brand gewoed. De brand was...
- Advertisement -

7 jaar celstraf voor Vlaardinger die deelnam aan terroristische organisatie in Libië

De Officier van Justitie heeft vanmiddag in de rechtbank van Rotterdam 7 jaar celstraf geëist tegen een 51-jarige man...

Kleine brand in schoorsteen Bermweg Capelle aan den IJssel

Capelle aan den Ijssel -  In een woning aan de Bermweg in Capelle aan den IJssel heeft donderdagmiddag rond...

Must read

Mannen op 70 meter hoogte vast in bakje Wilhelminakade Rotterdam (video)

Rotterdam - Twee mannen hebben vrijdagmiddag angstige momenten beleefd nadat...

Flinke brand in woning Pootstraat Rotterdam

Rotterdam - In een woning in de Pootstraat in...