vrijdag, juli 30, 2021
19.5 C
Rotterdam
vrijdag 30 juli 2021
AdvertorialBlijf thuis klusje! Behangen!

Blijf thuis klusje! Behangen!

-

Blijf thuis klusje! Behangen!

Dit betreft een gesponsord artikel

 

- Advertisement -

Wil je jouw muur voorzien van een nieuw behang? Dan doe je er goed aan je eerst te oriënteren op de mogelijkheden. Waarschijnlijk ben je al voorzichtig begonnen met het zoeken. Je ontdekt in dat geval al snel genoeg dat er talloze mogelijkheden zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld allerlei verschillende stijlen. Om jou enigszins op weg te helpen, vertellen we je hieronder welke soorten behang er allemaal zijn. 

Gekleurd behang en behang met print
Behang is er vandaag in allerlei verschillende stijlen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een industrieel behang. Deze behangstijl is ideaal wanneer je gekozen hebt voor de industriële stijl in huis. Je kunt echter ook kiezen voor een houtbehang of steenbehang. En zo zijn er nog talloze opties. Denk bijvoorbeeld aan barokbehang, trendy behang, bloemenbehang, pip studio behang, rozenbehang, streepbehang, uni behang, klassiek behang, retro behang en ga zo maar door. 

Ben je fan van een bepaalde tekst of spreuk? Ook dan vind je ongetwijfeld een behangstijl die bij jou past. Je kunt vandaag de dag namelijk behang kiezen met verschillende teksten erop. Tot slot heb je natuurlijk ook nog keuze uit allerlei kleuren.

Glasvliesbehang
Veel Nederlanders kiezen tegenwoordig voor glasvliesbehang. Dit is een wit behang dat vaak een net zo strak effect geeft als stucwerk. Doordat deze behangstijl een effen kleur heeft, is het behang makkelijk aan te brengen. Ben je geen fan van de kleur wit? Geen probleem, want je kunt dit namelijk makkelijk over verven. Je hoeft dus niet eerst het hele behang van de muur te halen wanneer je jouw muur een ander kleurtje wilt geven. 

Ontwerp jouw eigen behang!
Zoek je naar behang maar kun je eigenlijk geen geschikte stijl vinden? Dan betekent dit niet dat je het idee om jouw muur te behangen direct moet laten varen. Je kunt namelijktegenwoordig zelf behang ontwerpen. Hoe dit in zijn werk gaat? Je hoeft hiervoor eigenlijk alleen maar de afmetingen van de muur te bepalen, een foto te uploaden en de uitsnede door te geven. Vervolgens wordt het behang voor jou geprint en meestal na ongeveer een week thuis afgeleverd.


Gesponsord
Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de hoofdredactie van Nieuws op Beeld en kan links bevatten die doorverwijzen naar een andere website.


 

Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Laatste nieuws

Woning beschoten Persoonsstraat Rotterdam

Rotterdam - Een nog onbekende verdachte heeft vrijdagmiddag rond 14.30 uur een woning onder vuur genomen in de Persoonsstraat...

Man (30) komt om bij bedrijfsongeval in Papendrecht

Papendrecht - Vrijdagmorgen is er een 30-jarige man uit Westmaas om het leven gekomen bij een bedrijfsongeval op de...

Gewonde bij aanrijding Europalaan Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel - Een vrouw is vrijdag tegen aan het einde van de avond gewond geraakt na...

Brand in opslag van woning in Rockanje

Rockanje - Vrijdagochtend 30 juli is er brand ontstaan in een opslag van een woning aan de Zwartedijk. De...
- Advertisement -

Politie houdt jongen (15) aan als verdachte van dodelijke steekpartij Rotterdam Beverwaard

Rotterdam - De politie heeft een 15-jarige jongen aangehouden als verdachte van de steekpartij in het parkje langs de...

Dronken automobilist ramt hekwerk en palen Prins Alexanderlaan Rotterdam

Rotterdam - Een dronken automobilist is afgelopen nacht in volle vaart rechtdoor gereden op de kruising van de President...

Must read

Persoon onwel op balkon Campanulastraat Spijkenisse

Spijkenisse - Zondagavond 14 oktober rond 19.16 uur is...

Vrouw zwaargewond in woning, man gewond door kruisboog Van Nidekstraat Velsen-Noord

Velsen-Noord - De politie heeft maandagavond een zwaargewonde 49-jarige ...