woensdag, januari 20, 2021

Blijf thuis klusje! Behangen!

Wil je jouw muur voorzien van een nieuw behang? Dan doe je er goed aan je eerst te oriënteren op de mogelijkheden. Waarschijnlijk ben je al voorzichtig begonnen met het zoeken. Je ontdekt in dat geval al snel genoeg dat er talloze mogelijkheden zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld allerlei verschillende stijlen. Om jou enigszins op weg te helpen, vertellen we je hieronder welke soorten behang er allemaal zijn. 

Gekleurd behang en behang met print
Behang is er vandaag in allerlei verschillende stijlen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een industrieel behang. Deze behangstijl is ideaal wanneer je gekozen hebt voor de industriële stijl in huis. Je kunt echter ook kiezen voor een houtbehang of steenbehang. En zo zijn er nog talloze opties. Denk bijvoorbeeld aan barokbehang, trendy behang, bloemenbehang, pip studio behang, rozenbehang, streepbehang, uni behang, klassiek behang, retro behang en ga zo maar door. 

Ben je fan van een bepaalde tekst of spreuk? Ook dan vind je ongetwijfeld een behangstijl die bij jou past. Je kunt vandaag de dag namelijk behang kiezen met verschillende teksten erop. Tot slot heb je natuurlijk ook nog keuze uit allerlei kleuren.

Glasvliesbehang
Veel Nederlanders kiezen tegenwoordig voor glasvliesbehang. Dit is een wit behang dat vaak een net zo strak effect geeft als stucwerk. Doordat deze behangstijl een effen kleur heeft, is het behang makkelijk aan te brengen. Ben je geen fan van de kleur wit? Geen probleem, want je kunt dit namelijk makkelijk over verven. Je hoeft dus niet eerst het hele behang van de muur te halen wanneer je jouw muur een ander kleurtje wilt geven. 

Ontwerp jouw eigen behang!
Zoek je naar behang maar kun je eigenlijk geen geschikte stijl vinden? Dan betekent dit niet dat je het idee om jouw muur te behangen direct moet laten varen. Je kunt namelijktegenwoordig zelf behang ontwerpen. Hoe dit in zijn werk gaat? Je hoeft hiervoor eigenlijk alleen maar de afmetingen van de muur te bepalen, een foto te uploaden en de uitsnede door te geven. Vervolgens wordt het behang voor jou geprint en meestal na ongeveer een week thuis afgeleverd.

Related Articles

Licht gaat spontaan uit in zonnestudio bij bezoekje van agenten in Rotterdam

0
Rotterdam - De politie heeft maandagavond een inval gedaan bij een zonnebank studio in het...

Winkelier knokt terug tegen overvaller, politie zoekt getuigen Hillevliet Rotterdam

0
Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een belwinkel...

Bedrijventerrein Hoekeindseweg Bergschenhoek doorzocht op illegale praktijken na tip

0
Bergschenhoek - Op het bedrijventerrein aan de Hoekeindseweg is dinsdagmorgen een doorzoeking gestart van onder...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,201FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg