zaterdag, september 25, 2021
16 C
Rotterdam
zaterdag 25 september 2021
GesponsordDrie valkuilen bij het online kopen van een leesbril...

Drie valkuilen bij het online kopen van een leesbril [adv]

-

Drie valkuilen bij het online kopen van een leesbril [adv]

Dit betreft een gesponsord artikel

 

- Advertisement -

Heb je steeds meer moeite om de letters in een boek, krant of tijdschrift te lezen? Of zie je steeds slechter wat er in berichtjes staat die je op jouw smartphone ontvangt? Dan is het misschien tijd voor een leesbril. Met zo’n bril zorg je ervoor dat je letters weer goed kunt lezen. Als je een leesbril wilt kopen, kun je tegenwoordig op talloze plekken terecht. Toch bestellen steeds meer mensen hem online. Het gebeurt regelmatig dat men de verkeerde bril koopt. Dit wil jij uiteraard voorkomen. Daarom zetten we hieronder 3 valkuilen bij het online kopen van een leesbril op een rijtje.

1. Geen oog hebben voor de sterkte
Als je op het internet naar leesbrillen zoekt, ontdek je snel genoeg dat het aanbod ontzettend groot is. Veel mensen bezoeken lukraak een site en bestellen hier een leesbril zonder zich er verder in te verdiepen. De kans dat je in dat geval de juiste leesbril koopt, is bijzonder klein. Leesbrillen zijn er namelijk in verschillende sterktes. Bepaal daarom eerst welke sterkte je nodig hebt en kijk hier ook goed naar voordat je een leesbril koopt.

2. Montuur voor het andere geslacht
Leesbrillen verschillen niet alleen in sterkte van elkaar, maar ook in montuur. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een zwarte leesbril, maar ook voor een rode. Veel mannen dragen liever een leesbril in een donkere kleur, omdat zij een kleurrijke bril meer iets voor vrouwen vinden. Als je online een leesbril koopt, staat er vaak bij of het om een model voor mannen of vrouwen gaat. Hecht je hier geen waarde aan? Dan hoef jij je geen zorgen te maken over deze valkuil.

3. Alleen naar de prijs kijken
Eén van de grootste valkuilen bij het online kopen van een leesbril is dat mensen alleen naar de prijs kijken. Kom je goedkope dames leesbrillen? Koop deze dan niet direct, maar kijk eerst naar de kwaliteit van de bril. Zoek bijvoorbeeld uit van welk materiaal de brillen gemaakt zijn. Een leesbril van plastic gaat immers minder lang mee dan een leesbril van metaal. Kijk daarom nooit alleen naar de prijs als je online een leesbril gaat kopen.


Gesponsord
Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de hoofdredactie van Nieuws op Beeld en kan links bevatten die doorverwijzen naar een andere website.


 

Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Laatste nieuws

Forse file op A20 bij Rotterdam richting Vlaardingen

Rotterdam - Vrijdagmiddag 24 september hebben diverse ongevallen op de A20 gezorgd voor een forse file. Weggebruikers moeten rekening...

Politie schiet man in been Maasboulevard Vlaardingen

Vlaardingen - De politie heeft op de Maasboulevard in Vlaardingen een gericht schot op het been van een man...

CBS: ‘Ruim 750 duizend slachtoffers van online seksuele intimidatie’

In 2020 gaf ruim vijf procent van de Nederlanders van 16 jaar of ouder aan slachtoffer te zijn geweest...

Hek van politie afgesloten met slot, grote plofkraak in centrum Alkmaar

Alkmaar - Een grote plofkraak in het centrum van Alkmaar heeft afgelopen nacht rond 03.00 uur voor een enorme...
- Advertisement -

Ex-douanier uit Barendrecht aangehouden voor schending ambtsgeheim en computervredebreuk

Barendrecht - Op donderdag 23 september 2021 is een voormalig douanier uit Barendrecht aangehouden door de Rijksrecherche. De 27-jarige...

Agent van eenheid Rotterdam aangehouden op verdenking van ‘ernstig zedenmisdrijf’

Rotterdam - Een 47-jarige agent van de politie-eenheid Rotterdam is deze week aangehouden op verdenking van het plegen van...

Must read

Werkzaamheden bijna klaar Hoofdweg Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Zaterdagmiddag 30 maart...

Politieonderzoek na twee overleden personen in woning Beethovenstraat Sittard

Sittard - Maandagavond 12 november rond 20.00 uur...