vrijdag, mei 14, 2021
11.2 C
Rotterdam
vrijdag 14 mei 2021
Advertorial Drie valkuilen bij het online kopen van een leesbril...

Drie valkuilen bij het online kopen van een leesbril [adv]

-

Drie valkuilen bij het online kopen van een leesbril [adv]

- Advertisement -
- Advertisement -

Heb je steeds meer moeite om de letters in een boek, krant of tijdschrift te lezen? Of zie je steeds slechter wat er in berichtjes staat die je op jouw smartphone ontvangt? Dan is het misschien tijd voor een leesbril. Met zo’n bril zorg je ervoor dat je letters weer goed kunt lezen. Als je een leesbril wilt kopen, kun je tegenwoordig op talloze plekken terecht. Toch bestellen steeds meer mensen hem online. Het gebeurt regelmatig dat men de verkeerde bril koopt. Dit wil jij uiteraard voorkomen. Daarom zetten we hieronder 3 valkuilen bij het online kopen van een leesbril op een rijtje.

1. Geen oog hebben voor de sterkte
Als je op het internet naar leesbrillen zoekt, ontdek je snel genoeg dat het aanbod ontzettend groot is. Veel mensen bezoeken lukraak een site en bestellen hier een leesbril zonder zich er verder in te verdiepen. De kans dat je in dat geval de juiste leesbril koopt, is bijzonder klein. Leesbrillen zijn er namelijk in verschillende sterktes. Bepaal daarom eerst welke sterkte je nodig hebt en kijk hier ook goed naar voordat je een leesbril koopt.

2. Montuur voor het andere geslacht
Leesbrillen verschillen niet alleen in sterkte van elkaar, maar ook in montuur. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een zwarte leesbril, maar ook voor een rode. Veel mannen dragen liever een leesbril in een donkere kleur, omdat zij een kleurrijke bril meer iets voor vrouwen vinden. Als je online een leesbril koopt, staat er vaak bij of het om een model voor mannen of vrouwen gaat. Hecht je hier geen waarde aan? Dan hoef jij je geen zorgen te maken over deze valkuil.

3. Alleen naar de prijs kijken
Eén van de grootste valkuilen bij het online kopen van een leesbril is dat mensen alleen naar de prijs kijken. Kom je goedkope dames leesbrillen? Koop deze dan niet direct, maar kijk eerst naar de kwaliteit van de bril. Zoek bijvoorbeeld uit van welk materiaal de brillen gemaakt zijn. Een leesbril van plastic gaat immers minder lang mee dan een leesbril van metaal. Kijk daarom nooit alleen naar de prijs als je online een leesbril gaat kopen.

Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Laatste nieuws

Brand verwoest woning Groenlust Gouda

Gouda - Een flinke brand die begon in een slaapkamer van een woning aan het Groenlust in Gouda heeft...

Gewonde man zwaait met mes Zweedsestraat Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft donderdagavond op de Zweedsestraat in Rotterdam een man aangehouden. De man liep op straat...

Auto net niet te water Oudelandselaan Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs - Een automobilist is donderdagmiddag door een nog onbekende oorzaak van de weg geraakt. Het ongeluk...

Drie gewonden nadat auto parkeerplaats op vliegt Aveling Hoogvliet

Hoogvliet - Bij een éénzijdig ongeval op de Aveling in Hoogvliet zijn donderdagmiddag drie personen gewond geraakt. Door vermoedelijk...
- Advertisement -

Paard met wagen te water Bergweg-Zuid Bergschenhoek

Bergschenhoek - Op de Bergweg-Zuid is donderdagmorgen een paard met wagen te water geraakt. Het incident gebeurde ter hoogte...

Politiehelikopter ingezet om te zoeken naar motorscooter in Capelle-Schollevaar

Capelle aan den IJssel - De politie is een grote zoektocht gestart naar een motorscooter die vermoedelijk met een...

Must read

Hachim brengt mooi eind aan beroofde bejaarde man Rotterdam Centrum

De politie eenheid Rotterdam basisteam Centrum, kreeg een melding...

Woningen ontruimd na brand in restaurant Meent Rotterdam

Rotterdam - In het centrum van Rotterdam op de...