dinsdag, augustus 3, 2021
15.2 C
Rotterdam
dinsdag 3 augustus 2021
AdvertorialZwembad bijhouden in de zomer? Deze 3 tips komen...

Zwembad bijhouden in de zomer? Deze 3 tips komen van pas!

-

Zwembad bijhouden in de zomer? Deze 3 tips komen van pas!

Dit betreft een gesponsord artikel

 

- Advertisement -

Heeft u een zwembad thuis? Dan maakt u hier in de zomermaanden ongetwijfeld veelvuldig gebruik van. Logisch, want dit is een ideale manier om even lekker af te koelen op warme dagen. Nadeel van een zwembad is dat u hem moet onderhouden. Dit schiet er vaak bij in, waardoor het water snel smerig wordt. Als het water smerig is, neemt u waarschijnlijk niet snel een duik meer in uw zwembad. Reden genoeg om regelmatig zwembadonderhoud uit te voeren. Helaas weten veel mensen niet hoe zij dit aanpakken. Daarom bieden wij u hier de helpende hand. In deze tekst zetten wij namelijk 3 tips op een rijtje om uw zwembad in de zomer bij te houden.

1. Maak het zwembad regelmatig schoon
Een zwembad in de tuin is leuk, maar er komt regelmatig rommel in. Zo kunnen er bijvoorbeeld blaadjes in het water waaien. Daarnaast kan er gras in het water terechtkomen. Dit zorgt ervoor dat het water er binnen de kortste keren vies uitziet. Reden genoeg om uw zwembad regelmatig schoon te maken. U kunt uw zwembad op verschillende manieren schoonmaken. Allereerst kunt u er regelmatig met een schepnet doorheen gaan om de rommel eruit te vissen. Helaas haalt u hier alleen de zichtbare rommel mee uit het water. Wilt u ook ‘onzichtbare’ rommel uit uw zwembad halen? Dan raden wij jou aan een zwembadfilter te gebruiken.

2. Houd de temperatuur op peil
In de zomer kan het behoorlijk warm worden in ons land. Toch zijn er ook dagen waarop de zon niet of nauwelijks schijnt. Om te voorkomen dat het water in uw zwembad dan te koud is, doet u er goed aan de temperatuur op peil te houden. Zwembadverwarming kan jou hier een handje bij helpen. Dankzij deze verwarming is het water in uw zwembad altijd lekker warm. Grote voordeel van zwembadverwarming is dat u uw zwembad niet alleen in de zomer kunt gebruiken. Doordat het water verwarmd wordt, kunt u er van het voorjaar tot het najaar gebruik van maken. Het is overigens wel handig om de temperatuur van het water in de gaten te houden. Hang daarom altijd een zwembadthermometer in het water.

3. Dek uw zwembad af
Omdat een zwembad behoorlijk wat water bevat, is het geen beginnen aan om dit meermaals per jaar te verversen. Doet u dit wel? Dan vallen de waterkosten ontzettend hoog uit. Gelukkig is dit niet nodig. U kunt namelijk ook een aantal voorzorgsmaatregelen nemen om vervuild water tegen te gaan. Dek uw zwembad bijvoorbeeld af met een zeil als u er geen gebruik van maakt. Wanneer u dit trouw doet, is de kans op rommel in het water een stuk kleiner. Hierdoor hoeft u uw zwembad minder vaak schoon te maken.


Dit betrof een gesponsord artikel

Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de hoofdredactie van Nieuws op Beeld.


Gesponsord
Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de hoofdredactie van Nieuws op Beeld en kan links bevatten die doorverwijzen naar een andere website.


 

Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Laatste nieuws

Rutte: kleine eendaagse buitenfestivals kunnen toch doorgang vinden

Maandagmiddag 2 augustus hield Mark Rutte een persconferentie omtrent festivals. Hierin werd aangekondigd dat kleine eendaagse buitenfestivals onder strikte...

Schietpartij blijkt spelende jongetjes met luchtbuks van papa Kanaalweg Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - De hulpdiensten rukten maandagmiddag uit voor een schietpartij op de Kanaalweg in Capelle aan...

Twee auto’s verwoest door nachtelijke brand in Vlaardingen

Vlaardingen - In de vroege uurtjes van maandag 2 augustus zijn twee auto's compleet verwoest door brand. De politie...

Twee tieners aangehouden in Dordrecht na achtervolging in gestolen auto

Dordrecht - Twee mannen van 17 en 19 jaar uit Dordrecht zijn op zondag 1 augustus in hun eigen...
- Advertisement -

Agenten lossen waarschuwingsschoten in Roel Langerakpark

Rotterdam - De politie heeft in de vroege ochtend van zondag 1 augustus meerdere waarschuwingsschoten gelost na een vermeend...

Vrouw gewond na vechtpartij De Vallei Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Een vrouw is in de nacht van zaterdag op zondag buiten westen geraakt nadat...

Must read

Vier verdachten van zware mishandeling aangehouden na uitzending opsporingsprogramma

Den Haag - De vier mannen die in de...

Scooterbestuurder geschept door auto Terbregseweg Rotterdam

Rotterdam - Bij een aanrijding aan de Terbregseweg is vanavond...