Cadeautjes waar je niet zo snel aan denkt

Date:

Deel bericht:

Is er binnenkort iemand in jouw directe omgeving jarig? Dan ben je mogelijk wel uitgenodigd om dit met hem of haar te vieren. Uiteraard wil je niet met lege handen op het feestje aankomen. Daarom ga je op zoek naar een cadeau. Sommige mensen weten direct wat zij iemand cadeau moeten doen, maar dit geldt lang niet voor iedereen. In dat geval kom je mogelijk al snel uit bij een bosje bloemen of een kaartje met geld. Hier doe je iemand ongetwijfeld een plezier mee, maar het is niet altijd een leuk cadeau om te geven. Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij zetten hier namelijk een aantal cadeaus op een rijtje waar je niet zo snel aan denkt.

Seksspeeltje
Als je een cadeau zoekt voor een vrijgezelle man of vrouw kun je een seksspeeltje overwegen. Zo’n speeltje kopenis waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt, maar hiermee haal je ongetwijfeld de lachers op jouw hand. Daarnaast kan een vrijgezel zich goed vermaken met dit cadeau. Gaat het om een speeltje voor een vrouw? Dan kun je kiezen uit verschillende vibrators. Daarnaast zijn er ook nog allerlei andere seksspeeltjes voor vrouwen. Als je een speeltje voor een man zoekt, heb je ook genoeg mogelijkheden. Kortom: je slaagt er ongetwijfeld in een leuk speeltje te vinden voor een jarige job.

- Advertisement -

Lingeriesetje
Zoek je een cadeau voor een vrouw? Dan kun je haar een speeltje cadeau doen. Toch vinden veel mensen dit een ongemakkelijk cadeau om te geven. Geldt dit ook voor jou? Dan geef je haar mogelijk liever iets anders. Overweeg in dat geval eens een lingeriesetje cadeau te doen. Dit is bijvoorbeeld een goed cadeau als jij haar partner bent. Je maakt jouw vrouw ongetwijfeld blij met zo’n setje. Daarbij komt dat je zelf ook plezier beleeft aan dit cadeau. Helaas weet niet iedere man welke maat zijn partner heeft. Hierdoor is het mogelijk lastig om een lingeriesetje te kopen. Weet je de maat van jouw partner niet? Geef haar dan een cadeaubon voor lingerie.

Wijnfles glas
De meeste vrouwen zijn niet vies van een wijntje. Daarom wordt er regelmatig een goede fles wijn cadeau gedaan. Toch vinden sommige mensen dit cadeau wat afgezaagd. Hier valt wat voor te zeggen, want het is niet bepaald bijzonder. Zoek je een cadeau voor iemand die behoorlijk wat wijn drinkt? Dan is een wijnfles glas mogelijk een optie. Dit is niets anders dan een glazen wijnfles waaraan een glas is bevestigd. Je kunt er een volledig fles wijn in gieten, waardoor het glas niet bijgevuld hoeft te worden. Met zo’n cadeau scoor je ongetwijfeld punten bij een wijnliefhebber.

Sieraad met een persoonlijk tintje
Veel mensen vinden een sieraad niet bepaald een bijzonder cadeau. Logisch, want er wordt regelmatig een ketting, armband of ring gegeven als verjaardagscadeau. Toch kun je wel degelijk een origineel tintje geven aan een sieraad. Hoe? Door voor een persoonlijk sieraad te kiezen. Denk hierbij aan een ketting of een armband met een naamplaatje. Op dit naamplaatje kan de naam van de jarige staan, maar ook de naam van zijn of haar partner. Heeft de persoon in kwestie kinderen? Dan kun je ook voor een sieraad met meerdere naamplaatjes kiezen. Op ieder naamplaatje zet je dan de naam van een kind.

Twerkpong
Ben je op zoek naar een cadeau met een knipoog? Dan is twerkpong een optie. Dit spel zorgt voor de nodige hilariteit als het gespeeld wordt. De inhoud van dit spel bestaat uit twee doosjes met een lint en tien pingpongballen. Voordat het spel van start gaat, binden twee spelers de doosjes om hun middel. Doel is om de ballen zo snel mogelijk uit het doosje te schudden. Dit doe je door middel van twerken. Met dit bijzondere cadeau zorg je ongetwijfeld voor een leuke en hilarische verjaardag.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

4 redenen waarom bergwandelen steeds populairder wordt onder de jongeren

In de afgelopen jaren is bergwandelen steeds populairder geworden onder jong en oud. Het is interessant om te...

Hoe lang gaan kunstplanten mee?

Kunstplanten zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons interieur. Ze brengen groen in huis zonder dat...

Do’s en don’ts voor de Rotterdamse ondernemer

Als ondernemer in Rotterdam of in de omgeving van deze grote stad wil je natuurlijk dat jouw bedrijf...

Een tas vol mogelijkheden: geschenken die echt impact maken

Met de overvloed aan keuzes is het vinden van een relatiegeschenk gemakkelijker geworden voor bedrijven. Maar hoe vindt...