maandag, september 20, 2021
16.3 C
Rotterdam
maandag 20 september 2021
AdvertorialWat moet u doen als u een wespennest in...

Wat moet u doen als u een wespennest in de tuin heeft

-

Wat moet u doen als u een wespennest in de tuin heeft

Dit betreft een gesponsord artikel

 

- Advertisement -

Heeft u last van een wespennest in de tuin? Heel vervelend, want u kunt zich er behoorlijk bedreigd door voelen. Zeker als de wespen voortdurend op u afkomen terwijl u in de tuin zit te genieten van iets lekkers. Het kan gevaarlijk zijn om een wesp te raken, want u kunt gestoken worden. Daarnaast wil je in alle rust van je tuin genieten en wil je niet lastiggevallen worden door wespen. In dit artikel leest u hoe u een wespennest kunt verwijderen.

Wespennest verwijderen

Vooral in de zomer kunt u veel overlast ondervinden van wespen in uw tuin. Het is belangrijk dat u snel handelt voordat iemand gestoken wordt door een wesp. Het is belangrijk dat u weet waar het wespennest zich bevindt. Deze zult u eerst moeten vinden. Dit kan gedaan worden door een wesp te volgen. U kunt huismiddeltjes gebruiken om een wespennest te verwijderen. Maar dit kan ook gevaarlijk zijn, want het middel kan een deel van de wespen in en rond het nest doden, maar dit kan de overgebleven wespen behoorlijk kwaad maken. Als gevolg daarvan zullen ze agressief worden en u gaan steken. Daarom is het belangrijk dat u in ieder geval beschermende kleding draagt en anderen ver uit de buurt van het nest houdt.

Wespennest verwijderen? Schakel een wespenbestrijder in!

Soms is het vinden van een wespennest nog een hele klus, zonde van uw tijd en energie toch? Bovendien kan het verwijderen van een wespennest erg gevaarlijk zijn. Het is veiliger en makkelijker om een ervaren bestrijder in te schakelen om het nest te vinden en het wespennest te verwijderen. Op deze manier hoeft u niet te gaan zoeken en laat u het nest gewoon met rust, de expert komt snel bij u langs om het wespennest te verwijderen. Want elke expert weet dat het gevaarlijk kan zijn als er constant wespen rondvliegen in de tuin.

Het voordeel van een wespenbestrijder is dat hij ervaring heeft en het nest vakkundig en effectief kan verwijderen. Een wespenbestrijder beschikt over de nodige middelen, zo kan de expert bijvoorbeeld een ladder meenemen als een nest hoog hangt. Ook heeft hij in de meeste gevallen een poederspuit waarmee hij insecticide in het nest spuit. Wanneer u een betrouwbare ongediertebestrijder inschakelt, weet u zeker dat het wespennest veilig wordt verwijderd. Zorg er wel voor dat je een betrouwbare en ervaren ongediertebestrijder kiest. Doe altijd goed onderzoek voordat je iemand inhuurt om bij je thuis te komen.


Gesponsord
Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de hoofdredactie van Nieuws op Beeld en kan links bevatten die doorverwijzen naar een andere website.


 

Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Laatste nieuws

Politie lost waaarschuwingsschoten na stelen van skelter Industrieweg Maassluis

Maassluis - Agenten hebben zondagavond twee waarschuwingsschoten gelost bij de aanhouding van twee verdachten. De mannen hadden kort daarvoor...

Zwaargewonde na ongeval Industrieweg Rotterdam

Rotterdam - Op de Industrieweg met de Keenstraat is bij een éénzijdig ongeval een automobilist zwaargewond geraakt. De bestuurder...

Jongetje met been vast in wildrooster Lage Bergsebos Rotterdam

Rotterdam - Een jongetje is zondagmiddag rond 12.00 uur vast komen te zitten met zijn been in een wildrooster...

Dronken bestuurder botst met scooter op geparkeerde auto Dreessingel Rotterdam

Rotterdam - Een bestuurder van een scooter is zaterdagavond rond kwart over elf tegen een geparkeerde auto gebotst. Het...
- Advertisement -

Lichtgewonde en aanhouding na ruzie in woning Hennewierstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een ruzie in een woning aan de Hennewierstraat in Rotterdam is zondagmorgen een man lichtgewond geraakt....

Man gewond na schietpartij Treil Hoogvliet

Hoogvliet - Een man is zondagmorgen rond 06.00 uur gewond geraakt na een schietpartij in of nabij een woning...

Must read

Update.Gewonde door schot in woning Constantijn Huygensstraat Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - In de vroege morgen...

Bestelbus botst tegen betonnen paal Azieweg Zoetermeer

Zoetermeer - Zaterdagmiddag 17 september omstreeks 17.15 uur...