maandag, september 20, 2021
14.4 C
Rotterdam
maandag 20 september 2021
AdvertorialDe juiste accessoires voor een kinderkamer? Denk bijvoorbeeld aan...

De juiste accessoires voor een kinderkamer? Denk bijvoorbeeld aan vloerkleden!

-

De juiste accessoires voor een kinderkamer? Denk bijvoorbeeld aan vloerkleden!

Dit betreft een gesponsord artikel

 

- Advertisement -

Het is leuk om met de kinderkamer bezig te zijn. Of je nu in verwachting bent en een babykamer moet verzinnen of je kind al wat ouder is en toe is aan iets nieuws. Er zijn zo enorm veel opties voor kinderkamers, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet! Van leuk behang tot mooie vloerkleden voor kinderen. Wij hebben een stappenplan bedacht.

Kies een kleur

Allereerst is het handig om een kleur te kiezen. Prima als je meer kleuren wilt, maar zorg dat je een hoofdkleur kiest. Dan is het veel makkelijker selecteren op spullen als je die eenmaal weet. Wordt het roze? Dan weet je in elk geval dat je niet meer naar blauwe spullen hoeft te kijken. En andersom natuurlijk ook. En roze en blauw is wel heel standaard, misschien is het wel leuk om out of the box te gaan! Kies eens geel, groen of paars. Ook met die kleuren kun je natuurlijk mooie kinderkamers creëren.

Behang en/of verf?

Welke kleur worden de muren? Ga je voor alleen verf of behang je ook een muurtje? Vooral met behang kun je alle kanten op, er zijn zoveel dessins in de wereld! Kies je voor een schattig wolken behangetje of wordt het een stoer behang met auto’s bijvoorbeeld? Kies iets dat bij je kind past, dat is het allerleukst. Als je kind oud genoeg is, laat je kind dan zelf kiezen uit het behang. Of kies er zelf een paar die je mooi vindt en laat die zien aan je kind. Zo weet je zeker dat het behang in elk geval mooi is.

Vloerkleed in de kinderkamer

Een vloerkleed in de kinderkamer staat heel leuk, maar is ook nog eens heel praktisch. Zo is het lekker zacht aan de voeten van de kids en kunnen ze er lekker op spelen bijvoorbeeld. Een kinderkleed is bovendien vaak wat steviger, handig, want de kids zullen er ruwer mee omgaan dan jij als volwassene.

Iets voor op de muur

Om de behangen of geverfde muur helemaal af te maken, past natuurlijk een schilderijtje. Dit is een leuke manier om wat meer met de muur te doen! En laat vooral ook wat kunst hangen, het kan best in de kinderkamer. Niet alles hoeft zoet en sappig te zijn, kunst kan juist heel leuk staan in combinatie met.

Bloemetjes?

Als je een meisjeskamer gaat aanpakken, dan is het leuk om ook wat bloemen neer te zetten. Je hebt tegenwoordig zoveel gedroogde bloemen, dat is lekker lang houdbaar en hierdoor ideaal! Het staat gelijk een stuk gezelliger.

Hopelijk heb je iets aan deze tips als je de kinderkamer aan gaat pakken. Sommige tips zijn even anders dan anders, maar dat gaat de kinderkamer dan ook unieker maken! Kies voor een kunstwerkje, bloemen of een mooi vloerkleed om de kamer af te maken.


Gesponsord
Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de hoofdredactie van Nieuws op Beeld en kan links bevatten die doorverwijzen naar een andere website.


 

Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Laatste nieuws

Politie lost waaarschuwingsschoten na stelen van skelter Industrieweg Maassluis

Maassluis - Agenten hebben zondagavond twee waarschuwingsschoten gelost bij de aanhouding van twee verdachten. De mannen hadden kort daarvoor...

Zwaargewonde na ongeval Industrieweg Rotterdam

Rotterdam - Op de Industrieweg met de Keenstraat is bij een éénzijdig ongeval een automobilist zwaargewond geraakt. De bestuurder...

Jongetje met been vast in wildrooster Lage Bergsebos Rotterdam

Rotterdam - Een jongetje is zondagmiddag rond 12.00 uur vast komen te zitten met zijn been in een wildrooster...

Dronken bestuurder botst met scooter op geparkeerde auto Dreessingel Rotterdam

Rotterdam - Een bestuurder van een scooter is zaterdagavond rond kwart over elf tegen een geparkeerde auto gebotst. Het...
- Advertisement -

Lichtgewonde en aanhouding na ruzie in woning Hennewierstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een ruzie in een woning aan de Hennewierstraat in Rotterdam is zondagmorgen een man lichtgewond geraakt....

Man gewond na schietpartij Treil Hoogvliet

Hoogvliet - Een man is zondagmorgen rond 06.00 uur gewond geraakt na een schietpartij in of nabij een woning...

Must read

Fietser gewond na aanrijding met auto De Opril Zevenhuizen

Zevenhuizen - Zondagmiddag 24 maart rond 15.40 uur is...

Grote politie controle in het kader van DDO Papeweg Zoeterwoude

Zoeterwoude - Donderdag 27 oktober heeft de politie...