maandag, oktober 18, 2021
14.1 C
Rotterdam
maandag 18 oktober 2021
GesponsordPrijzen bij providers omhoog: wie biedt het meeste waar...

Prijzen bij providers omhoog: wie biedt het meeste waar voor het geld?

-

Prijzen bij providers omhoog: wie biedt het meeste waar voor het geld?

Dit betreft een gesponsord artikel

 

- Advertisement -

Veel providers verhogen dit kwartaalde tarieven. Sommigen verhogen ook de internetsnelheid. Waar krijgt de klant het meeste waar voor het geld?

Veel providers verhogen de tarieven voor hun internetabonnement. Sommigen verhogen ook de internetsnelheid. ProviderVergelijken.nl zocht van 7 providers uit waar klanten het meeste waar voor hun geld krijgen. De beste keuze blijkt een 500 Mbit/s-pakket. Solcon is de goedkoopste provider per Mbit aan internetsnelheid, gevolgd voor KPN met de 1.000 Mbit-pakketten.

Het duurste internetpakket is 71x duurder per Mbit dan de goedkoopste,” vertelt Mike van den Broek, oprichter van ProviderVergelijken.nl. Over de hele linie stijgen de prijzen de komende periode met 1 tot 2 procent, maar door uitschieters naar boven lijkt het belangrijker dan ooit om te vergelijken.”

De pakketten met 500 Mbit aan internetsnelheid blijken relatief het goedkoopst, klanten betalen dan gemiddeld €0,13 per Mbit. De duurste keuze is een abonnement van 40 Mbit/s, de prijs per Mbit bedraagt dan gemiddeld €4,89. De goedkoopste keuze blijken de internetabonnementen van Solcon. KPN volgt op een tweede plaats, dankzij de lage prijzen voor de internetpakketten met 1.000 Mbit/s aan snelheid.

Klanten krijgen meer waar voor hun geld met de snellere pakketten. Die zijn relatief goedkoper. De goedkope pakketten bieden vooral dankzij de TV-abonnementen extra waarde, dus die zijn interessant voor klanten die internet met televisie willen combineren,”licht van den Broek toe. We zien verder dan het vooral de lage uploadsnelheid is die sommige internetabonnementen relatief duur maakt, dat is iets om extra op te letten bij het vergelijken.”

ProviderVergelijken.nl onderzocht Solcon, Ziggo, Online.nl, KPN, Budget, Youfone en T-Mobile. Samen bieden zij de keuze uit 38 pakketten voor internet en/of televisie. Klanten krijgen het meest waar voor hun geld bij KPN, Youfone, Online.nl en Solcon. Met name bij hoge downloadsnelheden is KPN vaak een voordelige keuze.

Bekijk het onderzoek van ProviderVergelijken.nl op de website met interactieve graphic.

 

Over ProviderVergelijken

ProviderVergelijken werd in 2018 opgericht door een internetondernemer die vond dat het vergelijken van abonnementen voor internet, bellen en televisie onnodig ingewikkeld was. De website maakt vergelijken makkelijk met een zoekmachine met filtermogelijkheden. Bovendien biedt de website een unieke Providercheck, die laat zien welke providers er op een adres beschikbaar zijn.


Gesponsord
Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de hoofdredactie van Nieuws op Beeld en kan links bevatten die doorverwijzen naar een andere website.


 

Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Laatste nieuws

Poolse vrouw (28) zwaargewond op straat aangetroffen Schieweg Rotterdam

Rotterdam - Een 28-jarige Poolse vrouw is in de nacht van zaterdag op zondag ernstig gewond aangetroffen op de...

Jongen raakt hand kwijt na ongeluk met vuurwerk Veerman Spijkenisse

Spijkenisse - Een jongen is maandagmiddag door een ongeluk met vuurwerk zijn hand kwijtgeraakt. Het ongeluk gebeurde rond half...

Wederom gewonden zware aanrijding op Laan van Avant-garde Rotterdam

Rotterdam - Twee personen zijn zondagavond rond kwart voor twaalf gewond geraakt nadat zij door een auto op hun...

Meerdere gewonden na zwaar ongeval Slinge Rotterdam

Rotterdam - Bij een ernstig ongeval tussen meerdere voertuigen op de Slinge in Rotterdam Zuidwijk is zondagavond één persoon...
- Advertisement -

Arrestatieteam overmeestert agressieve man in flat Spijkenisse

Spijkenisse - Zondagmiddag 17 oktober heeft een arrestatieteam een agressieve man aangehouden in een woning aan de Grote Beerstraat...

Woningen tijdelijk ontruimd na brand in bakkerij Wolphaertsbocht Rotterdam

Rotterdam - In een bakkerij aan de Wolphaertsbocht in Rotterdam heeft afgelopen nacht korte tijd brand gewoed. De brand...

Must read

Bijrijdster trekt aan handrem bij hartaanval bestuurder Rodenrijseweg Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs - De bijrijdster in een auto...

Buspassagiers gewond na noodstop Beukelsdijk Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag 5 oktober rond 12.15 uur...