Veilig je billen vergroten met een Brazilian Butt Lift

Het modebeeld verandert met de jaren en tegenwoordig dromen steeds meer dames van een grotere bilpartij. Grotere en vollere billen is iets dat zeker niet altijd te bereiken is met een aangepast eetpatroon en veel sporten. Een Brazilian Butt Lift, oftewel een bbl operatie, kan in zo’n geval uitkomst bieden. Het is wel belangrijk om hierbij te kiezen voor een betrouwbare en veilige partner. We vertellen je er meer over.

Hoe werkt een bbl operatie?

We spraken met Wellness Kliniek, aanbieder van de Brazilian Butt Lift met eigen vet. Hoe gaat dat in zijn werk? ‘Bij een bbl operatie maken we gebruik van liposuctie, waarbij we eerst vet uit andere delen van het lichaam halen, bijvoorbeeld bij de buik. Dit vet wordt vervolgens gezuiverd en vrij gemaakt van bloed en schadelijke cellen. De gezonde cellen worden daarna in de billen geïnjecteerd. Op die manier kies je voor een natuurlijke bilvergroting waarbij er alleen lichaamseigen stoffen gebruikt worden.’

Een lichaam in balans

Je hoeft overigens niet te verwachten dat na zo’n bbl operatie geen enkele broek meer past. Er wordt eigenlijk altijd gekozen voor een natuurlijk effect, tenzij je een échte grote Brazilian butt wenst. Soms is het dan nodig om de ingreep meerdere keren uit te voeren om het gewenste effect te bereiken. ‘We bespreken altijd uitvoerig je gewenste resultaat en laten je voor en na foto’s zien. Die mag je uiteraard ook zelf meebrengen. Zo gaan we voor de billen waar je van droomt. Er is namelijk echt heel veel mogelijk met deze techniek’, aldus Wellness Kliniek.

Lipofilling ook steeds vaker voor borstvergroting en gezicht

De techniek lipofilling is niet nieuw en kan tevens ingezet worden bij de borsten en in het gezicht. Zo kun je bijvoorbeeld de borsten met één cupmaat laten vergroten. ‘We merken dat vrouwen die net iets grotere borsten willen steeds vaker kiezen voor dit alternatief. Afhankelijk van je wensen heb je bij ons de keuze uit implantaten en de natuurlijke borstvergroting’, zo geeft Wellness Kliniek aan.

Daarnaast kunnen zij deze techniek ook inzetten als alternatief van fillers. Met lipofilling houdt het effect langer aan dan met tijdelijke fillers (op basis van hyaluronzuur). Hiermee kun je bijvoorbeeld lijntjes in het gezicht verminderen, de jukbeenderen laten accenturen, de lippen voller laten maken en zelfs een lichte neuscorrectie uit laten voeren.

Kies voor een transparante en veilige kliniek

Een laatste tip van Wellness Kliniek is om altijd te kiezen voor een gevestigde kliniek, welke ingreep je ook laat doen. Zo hoeven duurdere klinieken niet per definitie beter te zijn. Zijzelf gaan bijvoorbeeld efficiënt om met de operatietijd. Dat zorgt er niet alleen voor dat de kosten gedrukt kunnen worden, maar een korter durende ingreep bevordert tevens het herstel. Laat je altijd goed adviseren en zorg dat je op de hoogte bent van wat je mag verwachten, zowel van de ingreep én het resultaat. Hoe zit het met het consult en de nazorg? Zijn de kosten helder? Maak een weloverwogen keuze of bijvoorbeeld een bbl operatie, lipofilling in het gezicht of van de borsten, of implantaten bij je passen.

Er geldt natuurlijk, net als bij alle operaties, een risico op complicaties.


Dit artikel wordt u aangeboden door een adverteerder. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave. Mocht je ideeën met ons willen delen over deze vorm van adverteren, dan horen wij dat graag. Hierover kun je met ons in gesprek via  Adverteren.


 

- Advertisement -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,277VolgersVolg