Veilig je billen vergroten met een Brazilian Butt Lift

Date:

Deel bericht:

Het modebeeld verandert met de jaren en tegenwoordig dromen steeds meer dames van een grotere bilpartij. Grotere en vollere billen is iets dat zeker niet altijd te bereiken is met een aangepast eetpatroon en veel sporten. Een Brazilian Butt Lift, oftewel een bbl operatie, kan in zo’n geval uitkomst bieden. Het is wel belangrijk om hierbij te kiezen voor een betrouwbare en veilige partner. We vertellen je er meer over.

Hoe werkt een bbl operatie?

We spraken met Wellness Kliniek, aanbieder van de Brazilian Butt Lift met eigen vet. Hoe gaat dat in zijn werk? ‘Bij een bbl operatie maken we gebruik van liposuctie, waarbij we eerst vet uit andere delen van het lichaam halen, bijvoorbeeld bij de buik. Dit vet wordt vervolgens gezuiverd en vrij gemaakt van bloed en schadelijke cellen. De gezonde cellen worden daarna in de billen geïnjecteerd. Op die manier kies je voor een natuurlijke bilvergroting waarbij er alleen lichaamseigen stoffen gebruikt worden.’

- Advertisement -

Een lichaam in balans

Je hoeft overigens niet te verwachten dat na zo’n bbl operatie geen enkele broek meer past. Er wordt eigenlijk altijd gekozen voor een natuurlijk effect, tenzij je een échte grote Brazilian butt wenst. Soms is het dan nodig om de ingreep meerdere keren uit te voeren om het gewenste effect te bereiken. ‘We bespreken altijd uitvoerig je gewenste resultaat en laten je voor en na foto’s zien. Die mag je uiteraard ook zelf meebrengen. Zo gaan we voor de billen waar je van droomt. Er is namelijk echt heel veel mogelijk met deze techniek’, aldus Wellness Kliniek.

Lipofilling ook steeds vaker voor borstvergroting en gezicht

De techniek lipofilling is niet nieuw en kan tevens ingezet worden bij de borsten en in het gezicht. Zo kun je bijvoorbeeld de borsten met één cupmaat laten vergroten. ‘We merken dat vrouwen die net iets grotere borsten willen steeds vaker kiezen voor dit alternatief. Afhankelijk van je wensen heb je bij ons de keuze uit implantaten en de natuurlijke borstvergroting’, zo geeft Wellness Kliniek aan.

Daarnaast kunnen zij deze techniek ook inzetten als alternatief van fillers. Met lipofilling houdt het effect langer aan dan met tijdelijke fillers (op basis van hyaluronzuur). Hiermee kun je bijvoorbeeld lijntjes in het gezicht verminderen, de jukbeenderen laten accenturen, de lippen voller laten maken en zelfs een lichte neuscorrectie uit laten voeren.

Kies voor een transparante en veilige kliniek

Een laatste tip van Wellness Kliniek is om altijd te kiezen voor een gevestigde kliniek, welke ingreep je ook laat doen. Zo hoeven duurdere klinieken niet per definitie beter te zijn. Zijzelf gaan bijvoorbeeld efficiënt om met de operatietijd. Dat zorgt er niet alleen voor dat de kosten gedrukt kunnen worden, maar een korter durende ingreep bevordert tevens het herstel. Laat je altijd goed adviseren en zorg dat je op de hoogte bent van wat je mag verwachten, zowel van de ingreep én het resultaat. Hoe zit het met het consult en de nazorg? Zijn de kosten helder? Maak een weloverwogen keuze of bijvoorbeeld een bbl operatie, lipofilling in het gezicht of van de borsten, of implantaten bij je passen.

Er geldt natuurlijk, net als bij alle operaties, een risico op complicaties.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Een tas vol mogelijkheden: geschenken die echt impact maken

Met de overvloed aan keuzes is het vinden van een relatiegeschenk gemakkelijker geworden voor bedrijven. Maar hoe vindt...

Zakelijk en privé scheiden; do or don’t?

Met de komst van thuiswerken ervaren steeds meer mensen vrijheid binnen hun baan, toch neemt het aantal burn-outs...

Goederenliften huren – de slimme oplossing voor elke ondernemer

Je hebt net een grote order binnengesleept voor je bedrijf, maar nu komt de uitdaging. Hoe krijg je...

Met deze tips wordt je website vindbaar en blijven bezoekers langer hangen

Ben je woonachtig in Schiedam en vind je het leuk om je passie te delen? Of ben je...