Waar vind je goedkope neon signs voor je bedrijf?

Als je geld wilt besparen, kun je een eigen neonbord bouwen. Als je echter de vaardigheden mist of een kant-en-klaar neonbord wilt, kun je online kijken. Er zijn veel websites waar je goedkope neonborden voor een bedrijf kunt vinden. Als je een goedkoop neonbord wilt, kunnen online veilingen een goede plek zijn om te beginnen. Je kunt er gebruikte neonborden vinden in bijna elke staat, inclusief kapotte, hoewel ze niet geschikt zijn voor commercieel gebruik. Zorg ervoor dat je de beschrijving zorgvuldig leest voordat je besluit een neonbord te kopen. E-commerce websites – Als je een kant-en-klaar neonbord wilt, kunnen e-commerce websites een goede optie zijn. Laat je eigen Neon Sign maken. Voordat je een aankoop doet, zorg ervoor dat je de beschrijving zorgvuldig leest. Je kunt de verkoper ook een paar vragen stellen over het bord voordat je besluit het te kopen. Online marktplaatsen

Een eigen custom neon sign laten maken

Stap 1: Maak je letters en cijfers. Als je niet kiest voor kant-en-klare letters, zul je ze moeten maken. Je kunt dat doen door houten of plastic letters zwart te schilderen en ze dan op een houten of metalen achtergrond te zetten. Je kunt ook een stencil gebruiken om een neonbord te schilderen. Houd er rekening mee dat het maken van sjabloonborden wat langer duurt. Als je sjablonen gebruikt, zorg dan voor een papieren of kartonnen sjabloon en een vaste hand!

Stap 2: Knip de buizen uit. Dit is het moeilijkste deel van het maken van je eigen neonbord, maar met het juiste gereedschap kun je het doen. Gebruik een buizensnijder of een ijzerzaag. Als je voor een ijzerzaag kiest, gebruik dan een veiligheidsbril om je ogen te beschermen.

Stap 3: Verbind de buizen. Je hebt nu je letters en cijfers en hun buizen uitgezaagd. Je moet ook de verbindingen tussen de letters en de voeding hebben gemaakt. Nu moet je de buizen met elkaar verbinden. Je kunt dit doen met een soldeerpistool. Zorg ervoor dat je de juiste connectoren gebruikt.

Stap 4: Monteer alles op een plank of metalen frame. Zodra je de buizen hebt aangesloten, moet je alles op een bord of metalen frame monteren. Zorg ervoor dat je genoeg ruimte laat tussen de letters en het frame, zodat de buizen erin passen.

Conclusie

Neonborden zijn een geweldige manier om reclame te maken voor je bedrijf en een statement te maken. Als je een kant-en-klaar neonbord wilt kopen, zijn online marktplaatsen en e-commerce websites een goede plek om te beginnen. Als je een neonbord op maat wilt maken, kun je het vanaf nul opbouwen of neonletters en -cijfers kopen. Zodra je de benodigde apparatuur hebt, kunt je het bord bouwen en op een bord monteren. Zorg ervoor dat je een neon transformator koopt om de veiligheid van je bord te garanderen. ​​Doe inspiratie op met de website van The Neon Company.


Dit artikel wordt u aangeboden door een adverteerder. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave. Mocht je ideeën met ons willen delen over deze vorm van adverteren, dan horen wij dat graag. Hierover kun je met ons in gesprek via  Adverteren.


 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,254VolgersVolg
- advertentie -