Behangtrends van dit seizoen: ontdek de nieuwste patronen en kleurcombinaties

Behang is weer helemaal terug van weggeweest en de mogelijkheden zijn eindeloos! Doe mee aan deze comeback van het behang en injecteer wat kleur en patronen in je interieur. Het kiezen van de juiste behangsoort, kleur en design kan lastig zijn, daarom vind je hier de nieuwste behangtrends van dit seizoen op een rijtje. Van modern betonlook behang tot vintage bloemetjesbehang. Lees snel verder!

Botanisch behang

Een van de grootste behangtrends is toch wel de botanische trend. Denk aan botanisch groen op een witte achtergrond of oversized bloemenprints die de stijl in de kamer kan bepalen. Botanisch behang past perfect bij een minimalistisch interieur, omdat het een ruimte levendiger maakt en zorgt voor een natuurlijke uitstraling.

Geometrisch behang

Als je op zoek bent naar een meer eigentijdse look, kies dan voor geometrisch behang. Geometrische patronen zijn in opkomst en kunnen variëren van ingewikkelde patronen tot strepen en ruiten. Gebruik geometrisch behang in combinatie met neutrale of effen kleuren om een wow-factor te creëren!

Pasteltinten

Pasteltinten zijn de ideale kleuren om een zachte en rustgevende sfeer te creëren. Pastelkleurig behang met subtiele motieven of patronen die geïnspireerd zijn op dieren, geven de kamer een dromerige en romantische uitstraling. Combineer pasteltinten met wit en andere zachte tinten om de ruimte licht en luchtig te houden.

Betonlook

Betonlook behang geeft je muren een industriële en moderne uitstraling. En het beste van alles? Je hoeft geen echte betonnen muren te hebben om deze look te realiseren. Het behang is makkelijk aan te brengen en kost een fractie van de prijs van echte betonnen muren. Zo kun je dus zelfs op je muren besparen!

Kunstzinnig behang

Als je van gedurfder en creatiever houdt, overweeg dan om voor kunstzinnig en opvallend behang te kiezen. Dit kan variëren van abstracte kunst tot grafische prints en is perfect voor accentwandjes in de woonkamer of slaapkamer. Durf te experimenteren met een felgekleurd behang in een opvallend patroon dat gegarandeerd de aandacht zal trekken.

Tropisch paradijs

Een andere leuke behangtrend van dit seizoen is het tropische thema. Kies voor prints met palmbomen, bloemen of andere exotische elementen om een vleugje vakantie in huis te brengen. Tropisch behang is verkrijgbaar in verschillende kleuren, van rustieke groene tinten tot felle roze en gele kleuren.

Kortom, behang is een ideale manier om diepte en karakter toe te voegen aan een ruimte. Het kan een statement piece zijn of een subtiele achtergrond om andere meubels en accessoires in de kamer te accentueren. Of je nu kiest voor botanische natuur, geometrische designs, pasteltinten, een betonlook, kunstzinnig behang of een tropische touch, er zit voor iedereen iets bij. Veel succes!


Dit artikel wordt u aangeboden door een adverteerder. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave. Mocht je ideeën met ons willen delen over deze vorm van adverteren, dan horen wij dat graag. Hierover kun je met ons in gesprek via  Adverteren.


 

- Advertisement -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,277VolgersVolg