Essentiële kledingstukken voor de winter!

Date:

Deel bericht:

Wil jij jouw garderobe ook een update geven, maar weet je niet helemaal waar je moet beginnen? Zeker in de winter kan het soms lastig zijn welke kledingstukken je nou echt nodig hebt en welke alleen een trend zijn. Wanneer je nieuwe kleding gaat shoppen, is het belangrijk om te identificeren welke kledingstukken je nog jarenlang kunt dragen, zonder dat het uit de mode gaat. Tijdloze items dus. In dit artikel geven we je wat tips voor essentiële kledingstukken die je nodig hebt in je wintergarderobe!

Een goede blazer

Een blazer, of een colbertje, is een essentieel kledingstuk in de kast van elke vrouw. Je kunt deze zowel casual als chic dragen met een pantalon, spijkerbroek of een jurkje. Een blazer is al jarenlang een tijdloos item in de kast van vrouwen én mannen. Daarnaast zijn tegenwoordig oversized blazers helemaal in, maar wanneer je het mooier vind kun je natuurlijk ook kiezen voor een getailleerd model. Dit hangt helemaal af van jouw persoonlijke stijl! Een zwarte blazer is de veiligste optie voor allerlei outfits, maar je kunt ook kiezen voor een donkerblauwe of beige kleur. Een neutrale kleur past bij vrijwel al je outfits en is dus essentieel in je wintergarderobe. Neem eens een kijkje bij maurestore.com of bij een tweedehandswinkel voor mooie kwaliteit blazers!

- Advertisement -

Leren laarzen

Een goed paar (echt) leren laarzen kunnen ook niet ontbreken in jouw kledingkast. Kies bijvoorbeeld voor een wat hoger paar tot net onder de knie, zodat je deze met je favoriete jurkjes en rokjes kunt combineren. Of ga je juist voor een wat korter paar voor onder je pantalons en spijkerbroeken? Laarzen houden je voeten lekker warm op de koude winterdagen en zijn daarnaast ook ideaal voor combineren met allerlei outfits. Ga daarnaast bij jezelf na of je een paar laarzen mét of juist zonder hak wil. Dit kan weer het verschil maken in hoe je outfits eruitzien. Laarzen met een hak maken je outfits wat meer chic, en laarzen zonder een hak zijn wat meer casual. Dit ligt natuurlijk helemaal aan je persoonlijke stijl. Een ding is zeker, laarzen zijn een tijdloos item die jij nodig hebt in je kast!

Een stijlvolle jas

Ook in de winter en herfst wil je er stijlvol bijlopen en dit doe je het beste met een mooie, stijlvolle jas zoals een mantel jas of trenchcoat. Kies voor een jas van een goede kwaliteit, zodat je er nog jarenlang mee kunt doen. Dit model jassen zijn al jarenlang populair en zullen dus ook nooit uit de mode gaan. Kies wederom weer voor een neutrale kleur, zoals zwart, beige of grijs. Door een keer in deze jassen te investeren ben je gegarandeerd voor jaren draagplezier! Voor een mooie trenchcoat kun je bijvoorbeeld kijken naaar A-merken, maar deze zijn wel wat duurder. Deze jassen kun je combineren met een nette of meer casual outfit voor dagelijks gebruik. Je kunt dus met een paar items jouw kledingkast een goede upgrade geven!

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Buitenverwarming wanneer het koud is

Niets is beter dan een prachtige zomerdag. Overdag ben je lekker buiten of zit je aan het zwembad...

Eiwitten kopen een goed idee?

Als je een fanatieke sporter bent, is goede voeding van groot belang. Je wilt gezond eten om je...

Wat is linkbuilding eigenlijk?

Wat is linkbuilding eigenlijk? Dit is een begrijpelijke vraag als je nauwelijks bekend bent met de mogelijkheden binnen...

Maak een verstandige keuze bij het bestellen van relatiegeschenken

Duurzaamheid is ook voor bedrijven steeds belangrijker. Het is voor een bedrijf aantrekkelijk om zich als duurzaam te...