Steekpartij Aegidiusstraat Dinsdagavond in Opsporing Verzocht

Date:

Deel bericht:


Rotterdam –
Het tv-programma Opsporing Verzocht besteedt dinsdag 18 juni aandacht aan het steekincident aan de Aegidiusstraat in Rotterdam. Een 30-jarige man en een 29-jarige vrouw raakten op zaterdag 8 juni om 00.55 uur beiden ernstig gewond bij een steekpartij aan de Aegidusstraat in Rotterdam. Het stel werd naar eigen zeggen beroofd van hun geld. Ze zijn dus mogelijk slachtoffer geworden van een beroving maar andere scenario’s worden ook niet uitgesloten.

- Advertisement -

De daders renden er na het steekincident vandoor in de richting van de Lusthofstraat. Het gaat volgens getuigen om minimaal twee mannelijke daders. Het vrouwelijke slachtoffer ligt op dit moment nog in het ziekenhuis. Zij verloor als gevolg van het steekincident haar ongeboren kind.

Getuigenoproep

Afgelopen vrijdagavond en- nacht vond een passantenonderzoek plaats in de omgeving van de Aegidusstraat en de Lusthofstraat. Daarbij sprak de politie met veel getuigen. Dit heeft weer nieuwe informatie voor het onderzoek opgeleverd.

Ook tijdens het eerder gehouden buurtonderzoek sprak de politie met getuigen. Wie nog niet heeft gesproken met de politie wordt gevraagd dat alsnog te doen. Dat kan met de wijkagent maar ook telefonisch of via de email.

Het rechercheteam is bereikbaar via het algemene telefoonnummer van politie op 0900-8844 of via de email: TGOAegidius@rijnmond.politie.nl. Anoniem informatie doorgeven kan ook via M. (Meld Misdaad Anoniem) op 0800-7000.

Opsporing Verzocht

Het tv-programma Opsporing Verzocht besteedt dinsdag 18 juni (21.30 uur, Nederland 1) aandacht aan het steekincident. De herhaling is woensdag 19 juni (12.00 uur, Nederland 2). In het tv-programma worden onder meer belangrijke vragen ten aanzien van het onderzoek gesteld.

Zie ook : Twee personen ernstig gewond na steekpartij Aegidiusstraat Rotterdam

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Hulpdiensten rukken uit voor melding explosie Boezemsingel Rotterdam

Rotterdam - De politie en brandweer zijn zondagavond rond 20.00 uur uitgerukt voor een mogelijke explosie bij een...

Dode en gewonde na schietpartij Lusthofstraat Rotterdam

Rotterdam - Een 22-jarige man uit Den Haag is vrijdagavond om het leven gekomen na een schietpartij in...

Waarschuwingsschot gelost bij aanhouding verdachten Fuikstraat Rotterdam

Rotterdam - Op de Fuikstraat in Rotterdam zijn donderdagavond drie mannen aangehouden na het lossen van een waarschuwingsschot....

Getuigen gezocht na verkeersongeval A16 Rotterdam Brienenoordbrug

Rotterdam - Afgelopen maandag 11 maart vond een verkeersongeval plaats op de A16 waarbij bestuurders van drie busjes,...