Jaarwisseling 2021-2022 Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Zie hier een beknopt overzicht van de jaarwisseling in- en rondom Rotterdam.


Grote  brand in hooischuur Nieuwerkerk aan den IJssel

- Advertisement -

In een hooischuur achter woningen aan de Bermweg in Nieuwerkerk aan den IJssel is in de nacht van vrijdag op zaterdag brand ontstaan. Een grote groep jongeren vierden hier oud en nieuw en ontstond er door een nog onbekende oorzaak brand in één van de hooibalen. Al snel begon de schuur flink te roken.

Lees hier het item


Politie beëindigt illegaal feest in bedrijfspand Capelle aan den IJssel

De politie heeft in het kader van de coronamaatregelen op de Schinkelse Baan een illegaal feest beëindigd. Het feest werd gehouden in een kantoorpand van een bedrijf. Omdat dit volgens de huidige maatregelen niet is toegestaan greep de politie na een melding in.

Lees hier het itemRustige jaarwisseling in Capelle aan den IJssel

De jaarwisseling in Capelle aan den IJssel is net als voorgaande jaren relatief rustig verlopen. Voor zover bekend hebben er geen bijzondere incidenten plaatsgevonden. Wel was er sprake van veel vuurwerk rond middernacht. Naast het standaard knal en siervuurwerk was er sprake van veel illegaal vuurwerk.

Lees hier het item


Grimmige sfeer in Rotterdam tijdens jaarwisseling, politie grijpt op meerdere plekken hard in
De jaarwisseling is in Rotterdam grimmig verlopen, op veel plekken werd er brand gesticht en zeer zwaar vuurwerk afgestoken. De politie heeft op meerdere plekken hard moeten ingrijpen om een veilige werksituatie voor de brandweer te kunnen garanderen

Lees meer in het item

 


Drukte in Krimpen aan den IJssel voor brandweer

De brandweer in Krimpen aan den IJssel heeft het tijdens de jaarwisseling druk gehad met het blussen van verschillende brandjes. Traditioneel gingen er meerdere containers in vlammen op, maar ook elektrische deelscooters werden in brand gestoken.

Lees hier het item


19:30 Onrustig in Moordrecht

In Moordrecht is het erg onrustig, reltrappende jongeren stichten onder andere brandjes. De brandweer van Moordrecht krijgt van de Mobiele Eenheid assistentie om te blussen. De politie is in grote getale aanwezig.


19:15 Man overleden na schietpartij Westerbeekstraat Rotterdam

Bij een schietpartij in de Westerbeekstraat in Rotterdam is een man om het leven gekomen. Het slachtoffer werd ernstig gewond op straat door de hulpverleners aangetroffen. Reanimatie van het slachtoffer bleek niet meer mogelijk

Bekijk item


18:29 Man zwaargewond na ongeluk Westdijk Dirksland

Een man is oudjaarsavond op de Westdijk in Dirksland zwaargewond geraakt toen hij op de dijk werd aangereden door een auto. Er woedde een brand bij een boerderij en de man was met pech langs de weg gestrand, terwijl hij stond te wachten reed een andere automobilist die vermoedelijk was afgeleid door de brand de man aan. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.


Veel meldingen van voertuigbranden

In Rotterdam zijn inmiddels meerdere voertuigbranden gemeld. Veel van deze brandjes zijn gerelateerd aan scooters die in de brand worden gestoken. Ook een vrachtwagen op de Putselaan liep schade op door brand.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Grimmige sfeer in Rotterdam tijdens jaarwisseling, politie grijpt op meerdere plekken hard in

Rotterdam - De jaarwisseling is in Rotterdam grimmig verlopen, op veel plekken werd er brand gesticht en zeer...

Rustige jaarwisseling voor hulpdiensten in Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - De jaarwisseling in Capelle aan den IJssel is net als voorgaande jaren relatief...

Drukte in Krimpen aan den IJssel voor brandweer

Krimpen aan den IJssel - De brandweer in Krimpen aan den IJssel heeft het tijdens de jaarwisseling druk...

Dode na schietpartij Westerbeekstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een schietpartij in de Westerbeekstraat in Rotterdam is op oudjaarsavond een persoon om het leven...