Schade bij daglicht goed zichtbaar na zeer grote brand indoor sportcentrum Einsteinweg Spijkenisse

Date:

Deel bericht:

Spijkenisse – Dinsdagochtend 9 juli is de schade die is ontstaan naast het Sportcomplex aan de Einsteinweg in Spijkenisse goed zichtbaar. De brand brak op maandagavond rond 22:30 uur uit aan de achterzijde van een Crossfit studio, bij aankomst van de eerste brandweerwagen waren er enorme vlammen zichtbaar, ook was er door de brand een grote rookontwikkeling te zien die zelfs zichtbaar was op de snelweg A15.

Direct is er groots ingezet om de brand onder controle te krijgen, zo zijn er in totaal twee redvoertuigen ingezet aan twee kanten van het pand, vijf blusvoertuigen en twee grootwatertransporten. Deze watertransporten kunnen in korte tijd meerdere blusvoertuigen voorzien van een grote hoeveelheid bluswater.

- Advertisement -

Na ruim twee uur blussen was de brand al aardig onder controle, rond klokslag 01:00 uur werd het sein brandmeester gegeven. Na het afgeven van dit sein kon er worden ingepakt.

De volgende dag

De volgende ochtend is bij daglicht goed zichtbaar wat de schade is aan de buitenkant van het getroffen pand. Het pand dat tegenover de brand staat alleen aan de buitenkant zichtbaar beschadigd. Het getroffen pand heeft binnen relatief weinig schade opgelopen. De brandweer heeft een aantal gaten verspreid over het dak gemaakt om te controleren of de brand uit is en hoever de brand heeft gewoed.

Ook is er in de ochtend door de politie nader onderzoek verricht naar de toedracht van de brand, deze toedracht is tot heden nog onbekend. De kinderspeeltuin Monkey Town en Jump XL zijn geopend, deze zijn via een andere ingangen te bereiken.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Verstopte kitten laat zich moeilijk vangen onder motorkap Herfstakker Spijkenisse

Spijkenisse - Dinsdagavond 6 augustus rond 22.17 uur is er een melding binnengekomen bij de politie over een...

Brandweer ingezet voor afgebroken tak Lepelaarsingel Rotterdam

Rotterdam – Een grote tak van een boom is maandagmiddag afgebroken en omgevallen op de Lepelaarsingel in Rotterdam,...

Kleine slang sluipt woonkamer van huis binnen, bewoners vangen de slang Krekelveen Spijkenisse

Spijkenisse - Maandagavond 5 augustus rond 22.57 uur hadden bewoners van een huis aan de Krekelveen een wel...

Fietsster zwaargewond door aanrijding na door rood rijden Blaak Rotterdam

Rotterdam - Een fietsster is maandagavond zwaargewond geraakt bij een aanrijding met een auto op de Blaak in...