Brandweer start zoekactie na aantreffen onbeheerde speelgoedauto Havenspoorpad Rotterdam

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
Brandweerlieden hebben woensdagmiddag een uur gezocht naar een mogelijk te water geraakt jongetje op het Havenspoorpad. Voorbijgangers hadden het alarmnummer ingeschakeld nadat zij naast een sloot een onbeheerde speelgoedauto aantroffen.

- Advertisement -

Omdat het niet zeker was of er daadwerkelijk een kindje in het water zou liggen hebben duikers van de brandweer een onderzoek ingesteld in de sloot, dit leverde geen resultaat op. Na nog een keer op linie te hebben gezocht naar een mogelijk slachtoffertje konden zij retour naar de kazerne, het was namelijk zeker dat er niemand in de sloot lag.

Foto’s : Wouter de Boom & Lorenzo Schouten

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd