maandag, oktober 18, 2021
14.9 C
Rotterdam
maandag 18 oktober 2021
GesponsordWind scherm bestellen? Dit zijn de voordelen

Wind scherm bestellen? Dit zijn de voordelen

-

Wind scherm bestellen? Dit zijn de voordelen

Dit betreft een gesponsord artikel

 

- Advertisement -

Lijkt een windscherm jou de ideale oplossing voor problemen in de tuin? Dat kan zomaar eens het geval zijn! Het kan in zoveel situaties handig zijn. Helemaal als je veel in de tuin bezig bent en er ook in andere seizoenen dan de zomer van wil genieten. Trouwens, een windscherm is ook handig op je balkon! Helemaal als je een balkon op de hoek hebt bijvoorbeeld. Of een balkon die hoog zit en die dus vaak wat meer wind vangt. Wij zetten een aantal voordelen van windschermen op een rij, zodat je er comfortabel bij gaat zitten.

Het houdt de wind tegen

Een inkoppertje is dit.. Een windscherm houdt de wind tegen. Wel is het handig om hier even bij stil te staan. Want als je een balkon op de hoek hebt, dan is het handig om het windscherm ook bij de hoek te hangen. Of komt de wind juist vaak van voren? Dan moet je het windscherm aan de voorkant hangen! Het is heel belangrijk om te weten wat de windrichting in de meeste gevallen is!

Bied privacy

Een windscherm biedt privacy. Dat is ook een groot voordeel! Als je bijvoorbeeld net een nieuw huis hebt gekocht, in een nieuwe wijk. Dan zijn de tuinen vaak nog niet aangelegd. Je zit dan veel beter afgeschermd als je een windscherm plaatst. Zo kijken de buren niet naar je en hoef jij ook niet steeds die kant op te kijken. Want hoe graag je dat ook niet wil, de verleiding is groot om het toch allemaal in de gaten te houden. Met een windscherm is dat dus verleden tijd.

Beschermt tegen de zon

Een windscherm beschermt ook nog eens tegen Uv-straling. Het is niet dat je je niet meer hoeft in te smeren met zonnebrandcrème, maar er komt wel minder zonlicht op de huid als je achter of onder het windscherm zit. Dat is toch mooi meegenomen!

Kies je kleur

In veel gevallen kun je een eigen kleur kiezen. Net die kleur die perfect bij je veranda past bijvoorbeeld! Doordat een windscherm vaak op maat en met de hand gemaakt wordt, kun je ook een eigen kleur opgeven. In de meeste gevallen wordt er voor grijs, antraciet of beige gekozen. Dit zijn generieke kleuren die bij de meeste tuinen of balkons mooi staan. Een roze winscherm gaat toch wel een beetje ver…

Je kunt een kijkje nemen bij windschermen online. Zo zie je een beetje wat voor een soort windschermen er zijn. Je hebt bijvoorbeeld oprolbare windschermen of uitschuifbare windschermen. Handig is om deze kennis alvast te hebben, voordat je een beslissing neemt. Bestel je nieuwe windscherm makkelijk online of laat je adviseren in de winkel of per telefoon. Zo weet je in elk geval zeker welk windscherm het beste past bij jouw situatie!

Het is ook handig om wat reviews te lezen online, zodat je weet wat je in huis haalt. Een windscherm is vaak een hele goed oplossing voor een probleem op het balkon of in de tuin, dus kies ook voor deze oplossing!


Gesponsord
Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de hoofdredactie van Nieuws op Beeld en kan links bevatten die doorverwijzen naar een andere website.


 

Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Laatste nieuws

Poolse vrouw (28) zwaargewond op straat aangetroffen Schieweg Rotterdam

Rotterdam - Een 28-jarige Poolse vrouw is in de nacht van zaterdag op zondag ernstig gewond aangetroffen op de...

Jongen raakt hand kwijt na ongeluk met vuurwerk Veerman Spijkenisse

Spijkenisse - Een jongen is maandagmiddag door een ongeluk met vuurwerk zijn hand kwijtgeraakt. Het ongeluk gebeurde rond half...

Wederom gewonden zware aanrijding op Laan van Avant-garde Rotterdam

Rotterdam - Twee personen zijn zondagavond rond kwart voor twaalf gewond geraakt nadat zij door een auto op hun...

Meerdere gewonden na zwaar ongeval Slinge Rotterdam

Rotterdam - Bij een ernstig ongeval tussen meerdere voertuigen op de Slinge in Rotterdam Zuidwijk is zondagavond één persoon...
- Advertisement -

Arrestatieteam overmeestert agressieve man in flat Spijkenisse

Spijkenisse - Zondagmiddag 17 oktober heeft een arrestatieteam een agressieve man aangehouden in een woning aan de Grote Beerstraat...

Woningen tijdelijk ontruimd na brand in bakkerij Wolphaertsbocht Rotterdam

Rotterdam - In een bakkerij aan de Wolphaertsbocht in Rotterdam heeft afgelopen nacht korte tijd brand gewoed. De brand...

Must read

Gewonde na flinke vechtpartij, drie verdachten aangehouden Dordtselaan Rotterdam

Rotterdam - Na een fikse vechtpartij in een kapperszaak...

Brand in leegstaande nieuwbouw woning Jan Stuytstraat Bergschenhoek

Bergschenhoek - Vrijdagmiddag 1 februari rond 17.00 uur...