GRIP 2 in schuur met hooibalen in Dordrecht

maandag 10 september 2012 13:06
brandweer-wen-1.jpg


Dordrecht
– Vanmiddag iets na 14:00 is er brand uitgebroken in een schuur waar hooibalen lagen opgeslagen aan de Noorderelsweg 7 in Dordrecht. De brandweer schaalde snel op naar het sein ‘middelbrand’. Na 13 minuten schaalde de brandweer verder op naar ‘grote brand’. De brandweer heeft daarna snel doorgeschaald naar GRIP 2 vanwege rookontwikkeling. De brandweer is nog altijd bezig met het blussen van de hooibalen in de schuur.

 

De brandweer is met meetploegen ter plaatse om te kijken of er asbest vrij is gekomen bij deze brand. De brandweer zal nog enige tijd nodig hebben om de brand te blussen.

Bij dit incident zijn er geen gewonden gevallen.

Foto’s volgen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

GRIP 2 in schuur met hooibalen in Dordrecht
Schrijver:

 

brandweer-wen-1.jpg 


Dordrecht
– Vanmiddag iets na 14:00 is er brand uitgebroken in een schuur waar hooibalen lagen opgeslagen aan de Noorderelsweg 7 in Dordrecht. De brandweer schaalde snel op naar het sein ‘middelbrand’. Na 13 minuten schaalde de brandweer verder op naar ‘grote brand’. De brandweer heeft daarna snel doorgeschaald naar GRIP 2 vanwege rookontwikkeling. De brandweer is nog altijd bezig met het blussen van de hooibalen in de schuur.

 

De brandweer is met meetploegen ter plaatse om te kijken of er asbest vrij is gekomen bij deze brand. De brandweer zal nog enige tijd nodig hebben om de brand te blussen.

Bij dit incident zijn er geen gewonden gevallen.

Foto’s volgen.

 

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Born - Zaterdagavond 6 juni rond 20.25 uur was een grote brand ontstaan in een schuur aan de Molenstraat in Born. Het gaat om een schuur achter een woonhuis die in lichterlaaie stond. Door het de brand komt kwam veel rook vrij. Hoe de brand in schuur is onstaan is nog...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!