Snorfietser gewond nadat automobilist hem over het hoofd ziet Mathenesserlaan Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Omstreeks 22:08 uur heeft er een aanrijding met letsel plaatsgevonden op de Mathenesserlaan  te Rotterdam.

Het ongeval ontstond op de kruising met de Claes de Vrieslaan toen beide bestuurders groen licht hadden. De automobilist sloeg rechtsaf de Claes de Vrieslaan op waarbij zij echter geen voorrang verleende op de rechtdoor gaande snorfietser.

Het ambulancepersoneel had enige moeite om het slachtoffer in de juiste positie en op de brancard te krijgen aangezien meneer nog al recalcitrant was en niet meewerkte. Het slachtoffer is uiteindelijk met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis.

Foto’s: Enrico Luijcx

image

image

image

image

- Advertisement -

Gerelateerd