Bovenburen ontdekken ternauwernood een brandje onderbuurvrouw Naardermeer Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een bewoonster van een appartement aan het Naardermeer in Rotterdam is vrijdagavond tegen middernacht goed weggekomen nadat er brand in haar woning was ontstaan. Oplettende bovenburen merkte de brand op en alarmeerden de hulpdiensten en de bewoonster.

De vrouw was vermoedelijk in slaap gevallen, en op het fornuis stond of een pannetje te pruttelen. Vermoedelijk heeft het erg lang opgestaan waardoor de inhoud in brand vloog. De buren probeerden met een deksel, en een kleed met water de brand te blussen. Dit lukte voor een groot gedeelte, de brandweer was snel ter plekke en heeft het brandje snel geblust.

- Advertisement -

In de woning is rookschade, en schade door de brand in de keuken ontstaan. De bewoonster is nagekeken door ambulancepersoneel maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Stichting Salvage staat de bewoonster verder bij.

©Jeffrey Jacobs
©Jeffrey Jacobs
©Jeffrey Jacobs
©Jeffrey Jacobs
- Advertisement -

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerd